Geschiedenis

2010 – Heden Oprichter van Peerz. Met Peerz stel je een 360˚ review van je kwaliteiten op, dat steunt op de objectieve mening van je collega’s, klanten, vrienden en kennissen. Op basis van je Peerz profiel kun je vervolgens gematcht worden met een vacature of een opdracht die echt bij je past.

2008 – Heden Zelfstandig Ondernemer tm8 in Amsterdam. ™8 levert advies en diensten op het snijvlak van Internet technologie & strategie en management.

2005 – 2008 Manager Operations BIT B.V. in Ede

BIT is een van Nederlands laatste echte onafhankelijke B2B ISP’s die nog in handen is van de originele oprichters uit 1996. Vanwege de eigenwijze koers van BIT en de sterke focus op techniek is het altijd in staat geweest winst te maken en een interessante klanten bestand op te bouwen. Als Manager operations was ik verantwoordelijk voor het aansturen van de twee operationele afdelingen Customer Care & Sales en Engineering.

1998 – 2005 Project Manager / Consultant bij Ventus.

1995 – 1997 Directeur / Eigenaar idn.nl in Groningen.

Naast mijn studie eigenaar van de eenmanszaak idn.nl (Internet Gateway Nederland) dat zich bezig hield met de verkoop van e-mail en newsgroups (via UUCP) aan bulletin boards en bedrijven.